Mindreårige sexslaver i Saudi-arabia

Diskusjon om politiske temaer fra det internasjonale nyhetsbildet.

Mindreårige sexslaver i Saudi-arabia

Innlegg BHS 09 Mai 2011, 17:45

.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks ... 115224.ece

Aftenposten wrote skrev:Småjenter ender som sexslaver for saudiere . Jentebarn på mellom fem og 12 år selges til velstående menn i Saudi-Arabia, hvor de holdes som sexslaver. Når de når kjønnsmoden alder blir mange kastet på gaten og de ender raskt som prostituerte

Vi vet at Islam har en hellig og nærmest ufeilbarlig profet ved navn Mohammed. Han går foran som et "godt" forbilde for de troende. Han giftet seg med en svært ung jente (Aisha), og hadde sex med henne fra hun var 9 år. Det er ikke overraskende at dette får innvirkning på visse muslimers syn på pedofil praksis. De pedofile saudierne klarer kanskje ikke å se noe galt i å penetrere små jenter siden de er så innsauset i den tankegangen at alt som Mohammed gjorde var bra. Det er helt tydelig at det er nødvendig å kjempe for at Islam skal miste makten over sinnene i Midt-østen dersom man skal få bukt med pedofili.

Spøkefullt kan vi si at Mohammed burde dømmes til 20 års fengsel post mortem under særdeles strengt regime for pedofil praksis, og måtte det være til skrekk og advarsel for alle saudiere (og andre) som forgriper seg på små barn.
BHS
 
Innlegg: 582
Registrert: 09 Mar 2004, 07:59

Re: Mindreårige sexslaver i Saudi-arabia

Innlegg stian 10 Mai 2011, 08:47

Skal litt til å bli kvitt relgiøse tvangsynhet i et av verdens mest relgiøse land.
Partimedlem.
stian
 
Innlegg: 292
Registrert: 06 Apr 2011, 20:22
Bosted: Tromsø


Gå til Utenrikspolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron