Teknotråden

Diskusjon om teknologi, teknologiske fremskritt, ny vitenskap, etc.

Re: Teknotråden

Innlegg CareBear 21 Des 2010, 16:37

simon skrev:
CareBear skrev: Det samme vil man kunne oppnå med androider (roboter som ligner mennesker)


<bad-joke>
Jeg har allerede en androide (tastefjøl som ligner iPad), og den er ganske flink. Må trenes litt til før den kan lage middag, men den kan ihvertfall bestille pizza.
Den er som en del av familien..
</bad-joke>

Det er jo ikke en dårlig spøk ;-) Mobiltelefoner er idag begrenset primært pga batteri og datakraft. Mobiltelefonen kunne brukt mye av tiden den er "idle" til å faktisk analysere data og gjøre mer eller mindre intelligente avgjørelser. Nå har også LG lansert en mobiltelefon med to kjerner: http://www.mobilfakta.no/nyheter/lg-lan ... us-2x.html

Hvis vi ser på trenden med cloud computing og hvordan mer og mer informasjon blir lagret på sentrale servere, åpnes det opp uante muligheter for analysering av den dataen ved hjelp av den enorme datakraften som er tilgjengelig der ute. Datamaskiner vil i større grad lagre mesteparten av sine innstillinger, data og dokumenter i nettskyen med tiden.

Unødvendig at man manuelt må avgjøre hva man skal spise til middag, datamaskinen burde komme med et passende forslag som vi aksepterer eller ikke, og dermed kunne den bestilt alt som trengs av råvarer, laget maten og servert den mens vi sitter oppkoblet mot verdensveven! :lol:
SondreB - www.sondreb.com
Working towards Singularity
Brukerens avatar
CareBear
 
Innlegg: 273
Registrert: 11 Sep 2003, 10:39
Bosted: Oslo

Forrige

Gå til Teknologi og vitenskap

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron