Orienteringstråd

Lenker til medlemsblogger og diverse andre ressurser anbefalt av Det Liberale Folkepartiet.

Orienteringstråd

Innlegg DLFadmin 17 Jan 2009, 16:18

Denne tråden, som er beregnet både for medlemmer og andre interesserte, vil fortløpende bli holdt oppdatert med relevant informasjon om hvordan man best kan støtte DLF og holde seg orientert om partiets aktiviteter.

1. Bli medlem av Det Liberale Folkepartiet
Å være medlem av DLF koster kr. 200 pr. år, og inkluderer blant annet abonnement på medlemsmagasinet Liberal, tilgang til våre private medlemsfora, og invitasjon til diverse arrangementer slik som årsmøter, julebord, liberalistisk salong, filmkvelder, o.l.

2. Betal medlemskontingent for 2009
Dersom du allerede er medlem av DLF, men ikke har betalt medlemskontingenten for 2009, setter vi stor på om du gjør dette så snart som mulig.

3. Abonner på våre daglige nyhetskommentarer
Ledelsen av DLF publiserer daglige nyhetskommentarer på forsiden av DLFs nettside. Du kan lettere holde deg oppdatert på disse ved å abonnere på vår nyhetsfeed. Alternative måter å følge med på er gjennom den offisielle DLF-bloggen, og på Twitter (mer om dette i neste punkt).

4. Legg til DLF på Twitter
DLF har nylig blitt aktiv på Twitter. Her blir det hovedsakelig lagt ut lenker til nye nyhetskommentarer og artikler fra ledelsen og enkelte medlemmer, men kanalen vil også tas i bruk for å invitere til arrangementer og diverse annet. Gjennom denne kanalen kan man også få en oversikt over partimedlemmer som er aktive på Twitter (ved å klikke på following).

5. Meld deg inn i DLFs støttegruppe på Facebook
DLF har en egen støttegruppe på Facebook, som vil fungere som møtested og plattform for aktivisme på dette sosialnettverket. Her kan man blant annet dele og kommentere nyheter, bilder og videoer, og delta i diskusjoner med både medlemmer og andre interesserte.

6. Bidra med finansiell støtte til DLF
Det verdsettes stort dersom du er villig til å bidra med finansiell støtte til DLF. Med tilstrekkelige midler er det ingen grense for hvor mye som kan utrettes gjennom den kommende valgkampen -- spesielt nå som det er tillatt med politisk tv-reklame i Norge.

7. Betalende medlem? Sørg for at du har tilgang til våre private medlemsfora
Dersom du har meldt deg inn i DLF og betalt medlemskontingenten, men ikke har tilgang til våre private medlemsfora, vennligst send en PM om dette til denne brukerkontoen (DLFadmin), og du vil bli gitt tilgang så snart som mulig.
DLFadmin
 
Innlegg: 32
Registrert: 07 Sep 2003, 10:19

Gå til Medlemsblogger og diverse ressurser

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron