Forumet stenges

Diskusjon om generelle politiske temaer, som ikke passer inn under innenriks/utenriks.

Forumet stenges

Innlegg Vegard Martinsen 14 Mar 2019, 08:11

Etter at Fridemokratene besluttet å stanse prosessen om å bli et politisk parti etter det dårlige valgresultatet i 1995, gikk enkelte av de som var aktive i Fridemokratene inn i DLF. Partiet stilte til valg på et liberalistisk program i 1997, men resultatet var ikke oppløftende. Det kom en ny giv i partiet fra 2001, og en av de tingene som ble besluttet var å opprette er diskusjonsforum.

Diskusjonsforumet ble svært mye brukt frem til ca 2015. Pr. mars 2019 dag er det på forumet ca 700 brukere som har skrevet tilsammen mer enn 44 000 innlegg. De fleste brukere har skrevet bare noen få innlegg; mesteparten av innleggene er skrevet av en liten håndfull brukere. Forumet var stedet for en rekke viktige diskusjoner om alt fra praktisk politikk til liberalistisk teori, og er en kolossal ressurs for enhver som vil se liberalistisk teori diskutert. Det kan nok allikevel være noe vanskelig å finne frem i dette forumet; enkelte viktige temaer dukket opp igjen og igjen i forskjellige tråder, men det finnes en søkefunksjon som er enkel å bruke.
Blant de spørsmålene som oftest ble diskutert var abort, anarki, egoisme, våpen, islam, kristendom, kjønnsforskjeller, kapitalismens historie, og begrunnelsen for rettigheter, men det er knapt et tema som ikke ble diskutert på forumet.

DLF ble lagt ned 31/12-2017.

Forumet er nå dessverre lite brukt. Denne type diskusjoner foregår nå på facebook, hvor det er flere liberalistiske aktører; størst av dem er partiet Liberalistene. Dette er en utvikling som er tragisk siden det på facebook i praksis er nærmest umulig å finne igjen eldre innlegg og tråder.

Etter at DLF ble nedlagt ble disponeringen av noen av DLFs ressurser, bla. dette forumet, overtatt av andre aktører. Forumet ble overtatt av Foreningen Gullstandard.
Vi som står bak Gullstandard hadde håpet at DLFs forum ville fortsette å bli brukt som det sentrale liberalistiske diskusjonsforum, men det ser ut til at dette håper ikke vil bli oppfylt. Pr. mars 2019 er det gått ett år uten at det er kommet noen nye innlegg på forumet.

Vi har derfor besluttet å stenge forumet helt. Dette betyr at det ikke vil være mulig å skrive nye innlegg på forumet, men at alt tidligere innhold fortsatt vil være tilgjengelig.
Vegard Martinsen
 
Innlegg: 7868
Registrert: 07 Sep 2003, 12:07

Gå til Generell politikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron