Ulover og korrupsjon

Diskusjon om generelle politiske temaer, som ikke passer inn under innenriks/utenriks.

Ulover og korrupsjon

Innlegg QIQrrr 15 Jul 2005, 07:45

http://pub.tv2.no/nettavisen/okonomi/article422934.ece

-I underkant av ti år har vi gått fra et system der man kunne få skattefradrag for utgifter til smøring og bestikkelser til at de samme handlingene er rammet er rammet med ti års fengsel uten at det er fulgt opp av noen informasjonskampanje rettet mot selskapene, sier Grimstad til P4 Nyhetene.


Det er helt utrolig hvilke reguleringer næringslivet nå er offer for. Snart kan man ikke ta med en forretningsforbindelse på lunch uten at man risikerer bokettersyn og bøter i tillegg til at man kaster bort økonomiske ressurser og tid. Hvis man skulle være så uheldig å ta med potensielle kunder på middag med dertilhørende god drikke så blir man uthengt i media i tillegg til at strafferammen for disse forbrytelsene er ti års fengsel.

1,4 millioner mennesker tar ansvar for å holde liv i resten av befolkningen. Disse skal bli gjort til offer for et fullstendig irrasjonelt system som graver sin egen grav gjennom å hindre de 1,4 millionene mulighet til å generere vekst som kommer alle til gode.
Børge Svanstrøm Amundsen

"Atlas was permitted the opinion that he was at liberty, if he wished, to drop the Earth and creep away; but this opinion was all that he was permitted" - Franz Kafka
Brukerens avatar
QIQrrr
 
Innlegg: 4439
Registrert: 20 Mai 2004, 23:33

Gå til Generell politikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron