HHO-gass

Diskusjon om økonomisk teori, forretningsvirksomhet, aksjehandel, o.l.

HHO-gass

Innlegg QIQrrr 01 Nov 2006, 22:53

Et enkelt søk på frasen "HHO" i eksempelvis Google avdekker en rekke sider med interessante opplysninger om gassen - det hevdes at dette er en revolusjonerende nyvinning. Kritiske røster hevder det hele er en bløff og at HHO er ustabil og umulig å utnytte kommersielt. Det er også hevdet at vi her snakker om den såkalte Brown's gas og at dette er svindel. Imidlertid har det dukket opp flere selskaper i USA den seneste tiden (noen hevder endog at de har inngått avtaler med det amerikanske forsvaret) som påstår at de blant annet kan redusere drivstofforbruket på biler med inntil 50 %. Ja endog, hevdes det, at man er i stand til å drive motorer utelukkende ved hjelp av gassen og at utvinningen kan skje ved å bruke forsvinnende små mengder strøm i forhold til effekten man kan nyttiggjøre seg. Slik jeg har forstått det dreier det seg om en videreutvikling av Stan Meyers patenter fra begynnelsen av 80-tallet. Meyer døde i 1986 (tror jeg det var) etter et restaurantbesøk hvor han midt i måltidet reiste seg forferdet, utbrøt høyt at han var blitt forgiftet hvorpå han sprang ut av restauranten og segnet død om.

Video som omhandler Meyer:
http://video.google.com/videoplay?docid=3953634519146582505&q=meyer+zero+point&hl=en

Hvis dette skulle vise seg at det faktisk er mulig å ekstrahere HHO (eller Hydrogen) ved hjelp av små energimengder (lav strøm og høy spenning - milliampere og kilovolt) slik Meyer hevder i denne videoen, er det intet mindre enn en sensasjon og forretningsmulighetene er enorme.

Hydrogen Technology Applications Inc. er et amerikansk selskaper som baserer seg på denne teknologien:
http://hytechapps.com/aquygen

Relaterte videoer:
http://video.google.com/videosearch?q=HHO&hl=en

Artikler:
http://www.google.com/search?hl=en&q=HHO
Børge Svanstrøm Amundsen

"Atlas was permitted the opinion that he was at liberty, if he wished, to drop the Earth and creep away; but this opinion was all that he was permitted" - Franz Kafka
Brukerens avatar
QIQrrr
 
Innlegg: 4439
Registrert: 20 Mai 2004, 23:33

Innlegg André Risnes 02 Nov 2006, 11:09

Ikke sett noen penger på dette. For å splitte et vannmolekyl i hydrogen og oksygen må man tilføre like mye energi som man får ut når disse igjen reagerer (forbrenner) og danner vann.

Stanley Meyer var forresten en svindler.
André Risnes
 
Innlegg: 258
Registrert: 27 Mai 2006, 12:33

Innlegg QIQrrr 02 Nov 2006, 11:47

Etter å ha sjekket litt rundt har funnet ut at denne gassen neppe er så fantastisk som det påstås. At Meyer var dømt for svindel visste jeg ikke.
Børge Svanstrøm Amundsen

"Atlas was permitted the opinion that he was at liberty, if he wished, to drop the Earth and creep away; but this opinion was all that he was permitted" - Franz Kafka
Brukerens avatar
QIQrrr
 
Innlegg: 4439
Registrert: 20 Mai 2004, 23:33


Gå til Økonomi og næringsliv

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron