Paul Watson's misantropi

Diskusjon om andre ideologier, slik som sosialdemokrati, sosialisme og konservatisme.

Paul Watson's misantropi

Innlegg nico 05 Nov 2009, 17:53

Paul Watson hater mennesker. Hans organisasjon Sea Shepherd har i 32 år plaget andre som høster/jakter på havet, men nå i det siste har budsjettene hans fått en kraftig oppsving. I fjor kom sesong 1 av serien "whale wars", som går på Animal Planet, og her følger serien de frivillige i Sea Shepherd mens de angriper japanske hvalfangere i sørishavet. Sesong 2 gikk tidligere i år, og 7 desember skyver Sea Shepherd fra kai i Hobart Tasmania for nye 2 måneder med vandalisme og sabotage. Det er ikke akkurat ufarlig, og de inkompetente idealistene tar tidvis store sjanser med sine egne og andres liv.

I sesong 2 angriper Sea Shepherd blant annet "Keiko Maru", en av 7 skuter i sørishavet som har som oppgave å finne hvalene for harpunbåtene. Båten ble påkjørt av Sea Shepherd, de kastet mengder med et spesielt pulver som gjør dekket såpeglatt, samt smørsyre som stinker råttent smør i flere dager. Smørsyre er ikke veldig etsende, men forårsaker irritasjon og kløe, men mest av alt kvalme, mange kaster opp når de kjenner lukten. Under slike forhold er det umulig å drive hvalfangst, men enda verre er det at det japanske skipet mistet et medlem av mannskapet som sannsynligvis falt over bord. Sea Shepherd, og deres aktiviteter ble ikke direkte knyttet til ulykken. Watson reagerer på nyheten om den omkomne hvalfangeren med å spekulere i om han tok selvmord.

Denne mannen er selvutnevnt fiende av menneskeheten, han største bekymring er utrydding av dyr og planteliv. På hjemmesiden til Sea Shepherd, i forbindelse med at Paul Watson kommenterer Southpark sin episode "Whale Whores", kan man lese følgende:

This week the Kihansi spray toad was declared extinct. There are 17,000 species that we know of that are rapidly slipping toward oblivion. We will lose more species of plants and animals between 2000 and 2065 than the planet has lost in the last 65 million years and all because of the ecological irresponsibility of one species, my very own Homo sapien arrogantus ignoramus. So in light of this biological holocaust, I get slightly amused when anyone suggests that being ridiculed by South Park is cause for personal concern.


Southpark fremstiller Watson som det han er, en løgner og mediahore. Watson hevder at han ble skutt av japanerne. I sesong 1, står Watson på dekket og utbryter "I've been hit", hvorpå han stikker hånden under genseren og drar frem et skilt som er knust. Watson har skuddsikker vest på seg, noe som forundrer noen av de andre frivillige, men så plukker de ut en deformert kule. Watson sier han bare kjente et lite nålestikk før han oppdaget at skiltet var knust, men japanerne avviser dette som sprøyt og informerer om at når man blir skutt med skuddsikker vest så er det som å bli slått med slegge, man fyker bakover og blir gul og blå over det hele. At skiltet også er knust beskriver japanerne som en gammel western film, og det har de helt rett i. Taktikkene til Watson er angrep, angrep, angrep, samtidig mens han i mediene fremstår som et offer. Denne videoen viser Sea Shepherds taktikker, filmet av japanerne. Legg merke til det sorte piratflagget Sea Shepherd seiler under (de er registrert i Holland).Watson har brukt hele livet sitt på "miljøvern", først 7 år i Greenpeace, som grunnlegger, deretter 32 år med Sea Shepherd. Han grunnla Sea Shepherd i 1977 etter å bli stemt ut av Greenpeace på grunn av hans militante metoder. Watson ville ha en organisasjon som handler, ikke bare tar bilder, og det er ikke bare havene han har engasjert seg i, han har også vært involvert i jakt på krypskyttere. I sesong 1 av serien "Whale Wars" sier Watson rett ut at han har skutt krypskyttere i Afrika.

Watson ble dømt i Norge, anholdt i Nederland, men ingenting skjedde videre. Sea Shepherd's medlemmer er i konflikter over hele verden, og blir ofte arrestert, og fortsetter å motta større og flere pengegaver. Etter TV-seriene har budsjettene og utstyret tatt seg kraftig opp. I tillegg til hovedskipet "Steve Irwin" setter de i år ut med helikopter, to lettbåter og en spesiell speedbåt som har rekorden i å navigere jorda rundt på kortest mulig tid, det er designeren selv som har donert båten. I tillegg står en rekke kjendiser og andre pengesterke bak organisasjonen. Da de i sesong 1 måtte fikse båten for over $400 000 dukket pengene opp på en ukes varsel, og i sesong 2 var det investert ytterligere flere hundretusen dollar. Budsjettene deres er nå på 3 millioner dollar, men disse tallene er småfliser i forhold til skadene Sea Shepherd påfører japanerne (i følge Watson selv vel og merke).

Alt dette viser at ideer, etikk og moral betyr noe, faktisk enormt mye. Watson og Sea Shepherd er bare mer konsekvente enn resten. Hvis man mener at dyr har like mye rett til liv som mennesker så er Watson og hans veganermannskap langt mer moralske enn alle andre, noe de påpeker igjen og igjen. Mens andre bare prater er dette faktisk en organisasjon som handler, og det er ingenting noen kan gjøre, og folk donerer penger til disse i hopetall.

I tillegg er Greenpeace en av hovedmotstanderene, jeg antar at det er fordi det handler om å skinne mest i det altruistiske offerlyset, og fordi Greenpeace og Sea Shepherd konkurrerer om de samme donasjonene, men Sea Shepherd har "the moral high ground", og det vet de godt.

Det er spesielt å se ansiktene til disse engasjerte unge menneskene mens de prater om hvor mye de hater synet av en harpunbåt, hadde de bare forstått at problemet er at havet er fritt vilt, og at det er almenningens tragedie som er årsaken til at havene tømmes for hval og fisk (flere hvalarter er dog ikke lenger utrydningstruet). Så lenge ingen forvalter havressursene vil de brukes opp fordi når ingen eier en ressurs vil kortsiktige interesser vinne over langsiktige. Det er altså en systemfeil som er årsaken til situasjonen verden er i. Systemfeilen skyldes også en ide, ideen om at eiendomsrett er tyveri, at en manns gevinst er den andres tap. Denne marxistiske tankegangen er også underliggende hos miljøvernerne som mener dyr har eiendomsrett, og at mennesker ikke har adgang til å høste av ressursene i det hele tatt. Som vi ser, miljløvernerne er bare en logisk forlengelse av rådene ideer, og så lenge disse ideene er rådene vil det også eksistere militante miljøvernorganisasjoner, og det er vel derfor ingen tør å anholde Watson og faktisk dømme han til fengsel i lang tid.

Jeg avslutter med et sitat fra Watson i fra den samme artikkelen hvor han kommenterer Southpark's "Whale Whores":

Like Parker and Stone, I am an unashamed misanthrope and that pretty much makes me immune to criticism and ridicule.


Oversatt: Jeg hater mennesker og driter derfor i alle.
You can't put an "I wish" over an "It is"

- Leonard Peikoff
nico
 
Innlegg: 528
Registrert: 20 Apr 2007, 00:14
Bosted: Oslo

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg nico 07 Nov 2009, 23:45

Rask korreksjon av et par ting i forrige post. Det var den andre hvalfinnerbåten Kyoshin Maru, ikke Kaiko Maru, som Sea Shepherd angrep, som mistet et av mannskapene, så det var derfor ikke Sea Shepherd ble anklaget for noe i den forbindelse, de hadde ikke vært i nærheten av båten.

Den nye 50 knops speedbåten ble ikke donert av designeren, men av Ady Gil (samme navn som båten) som er en av Sea Shepherds mange velgjørere, små feil men rett skal være rett.

Jeg legger ved et par klipp fra angrepene Sea Shepherd gjorde helt på slutten av forrige jaktsesong da de kjørte inn i en harpunbåt mens den var i ferd med å frakte en drept hval over til fabrikkskipet.Nest klipp er fra angrepet mot Kaiko Maru


Erkefienden Greenpeace, med en av sine "ikke-voldelige" aksjoner.
You can't put an "I wish" over an "It is"

- Leonard Peikoff
nico
 
Innlegg: 528
Registrert: 20 Apr 2007, 00:14
Bosted: Oslo

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg André Risnes 08 Nov 2009, 20:50

Piracy consists of any of the following acts:
(a) any illegal acts of violence or detention, or any act of depredation, committed for private ends by the crew or the passengers of a private ship or a private aircraft, and directed:
- (i) on the high seas, against another ship or aircraft, or against persons or property on board such ship or aircraft;
- (ii) against a ship, aircraft, persons or property in a place outside the jurisdiction of any State;
(b) any act of voluntary participation in the operation of a ship or of an aircraft with knowledge of facts making it a pirate ship or aircraft;
(c) any act of inciting or of intentionally facilitating an act described in subparagraph (a) or (b).

Hvorfor er Japanerne så tolerante med disse folkene? Hva hindrer dem fra å arrestere hele mannskapet?

Edit: Her er et flagg på den gamle båten deres

Kill marks på gamlebåten.
André Risnes
 
Innlegg: 258
Registrert: 27 Mai 2006, 12:33

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg nico 09 Nov 2009, 16:18

André Risnes skrev:Piracy consists of any of the following acts:
(a) any illegal acts of violence or detention, or any act of depredation, committed for private ends by the crew or the passengers of a private ship or a private aircraft, and directed:
- (i) on the high seas, against another ship or aircraft, or against persons or property on board such ship or aircraft;
- (ii) against a ship, aircraft, persons or property in a place outside the jurisdiction of any State;
(b) any act of voluntary participation in the operation of a ship or of an aircraft with knowledge of facts making it a pirate ship or aircraft;
(c) any act of inciting or of intentionally facilitating an act described in subparagraph (a) or (b).

Hvorfor er Japanerne så tolerante med disse folkene? Hva hindrer dem fra å arrestere hele mannskapet?


Fordi det er uklart hvem som har påtalemyndighet i Antarktika. Det er en felles internasjonal sone som er totalfredet for alle utenom forskere. Det er ikke lov å bringe militære inn i området, og de som ønsker dette må tråkle seg gjennom et uoversiktelig og vrient internasjonalt regelverk. Da to av aktivistene tok seg ombord i den ene harpunbåten måtte Australia og Japan forhandle frem en avtale for å få de frigitt. Japanerne kunne vel bare ha holdt de ombord til de var ferdige med jakten og stilt de for retten i Japan, men Australia ønsket de frigitt så raskt som mulig.

Problemet er at IWC (Internasjonal whaling comission) har vedtatt et verdensomspennende moratoruim på hvalfangst, og erklært sydpolen et såkalt "whale sanctuary". Australia har i tillegg vedtatt egne lover i tillegg, men Japan hevder hvalfangsten deres er forskning, og dermed er alle fornøyd. Utenom Sea Shepherd, og det bråket de lager med Japan er en hodepine for alle land som har noe med båten å gjøre. Sea Shepherd seiler under Nederlandsk flagg, Japan kan derfor ikke bare ta arrest i båten uten å få noe med myndighetene i Nederland å gjøre. De refererer stadig til "The rogue Dutch vessel", og Nederland er svært lite glad for å ha et løpsk skip fullt av villedede veganere som seiler rundt og angriper andre lands båter. Nederland har tatt skritt som åpner for å avregistrere "Steve Irwin". Hvis Nederland avregistrerer båten får de et problem, uten registrering er de fullstendig lovløse på havet og da risikerer Japan ingenting ved å arrestere dem på havet. Jeg tviler på om Sea Shepherd vil risikere dette, selv om de kaller seg pirater og dette ville gjort dem til pirater på ordentlig. I tillegg er Australia i mot Japans "hvalforskning" og har derfor startet sitt eget forskningsprogram som ikke tar livet av noen hvaler.

Hele hvalfangsten på sydpolen er mildt sagt en komplisert internasjonal hodepine, ingen vet hvem som har myndighet, og ingen vet hva som vil skje videre, men konflikten mellom Sea Shepherd og de japanske hvalfangerne har nå vart i 6 år, og trappes opp hvert år.

André Risnes skrev:Her er et flagg på den gamle båten deres


BildeDette flagget bruker de fortsatt
André Risnes skrev:Kill marks på gamlebåten.


Bilde
Dette er skryt og propaganda, mange av båtene ble bare delvis senket, eller bare skadet, og ikke alle av Sea Shepherd, men men.
Sist endret av nico den 09 Nov 2009, 23:06, endret 1 gang
You can't put an "I wish" over an "It is"

- Leonard Peikoff
nico
 
Innlegg: 528
Registrert: 20 Apr 2007, 00:14
Bosted: Oslo

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg André Risnes 09 Nov 2009, 19:36

nico skrev:Sea Shepherd seiler under Nederlandsk flagg, Japan kan derfor ikke bare ta arrest i båten uten å få noe med myndighetene i Nederland å gjøre.

Jeg forstår det slik at hvilket som helst land kan arrestere en piratbåt uten at flaggstaten kan protestere (det er gammel tradisjon for at piratvirksomhet faller under "universal jurisdiction").
André Risnes
 
Innlegg: 258
Registrert: 27 Mai 2006, 12:33

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg nico 09 Nov 2009, 19:55

André Risnes skrev:
nico skrev:Sea Shepherd seiler under Nederlandsk flagg, Japan kan derfor ikke bare ta arrest i båten uten å få noe med myndighetene i Nederland å gjøre.

Jeg forstår det slik at hvilket som helst land kan arrestere en piratbåt uten at flaggstaten kan protestere (det er gammel tradisjon for at piratvirksomhet faller under "universal jurisdiction").


Piratbåten er ikke "ekte" pirat så lenge den seiler under et lands flagg. Hvis Steve Irwin blir de-registrert så blir de en "ekte" piratbåt, dersom de da forsøker å hindre japanernes hvalfangst blir nok straks arrestert og stilt for retten. Dette ville selvsagt skjedd, pirater eller ei, dersom slike angrep skjedde innenfor et lands havgrenser, slik Norge gjorde da de sendte militærbåter mot Watson. Men dette er i Antartika, et område i verden spesielt regulert slik at ingen har råderett over ressursene, og det er egentlig dette som er årsaken til hvalkrigen.
You can't put an "I wish" over an "It is"

- Leonard Peikoff
nico
 
Innlegg: 528
Registrert: 20 Apr 2007, 00:14
Bosted: Oslo

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg nico 01 Des 2009, 14:11

Om en snau uke skal Sea Shepherd ut på sjøen for å forsøke å stoppe japanske hvalfangere. Aftenposten har lagt ut en videoreportasje om Sea Shepherd, med bilder av Adi Gil, den nye speedbåten.

http://www.aftenposten.no/video/article3400224.ece
You can't put an "I wish" over an "It is"

- Leonard Peikoff
nico
 
Innlegg: 528
Registrert: 20 Apr 2007, 00:14
Bosted: Oslo

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg QIQrrr 18 Des 2009, 21:54

Japanese use acoustic weapon on Sea Shepherd

The Courier-Mail, December 18, 2009

The anti-whale hunting group the Sea Shepherd said a Japanese security ship has illegally followed them into French Antarctic waters and fired "a military class weapon" at their helicopter.

The Sea Shepherd Conservation Society said the Japanese ship the Shonan Maru No 2 had been following its vessel, the Steve Irwin, for nine of the 10 days it had been sailing since leaving Fremantle.

Sea Shepherd said the Shonan Maru had been constantly reporting the Steve Irwin's location, preventing it from closing in on the Japanese whaling fleet.

A Sea Shepherd spokeswoman said the Steve Irwin entered French Antarctic territorial waters, with permission from the French Base at Dumont Durville, in a bid to lose the Shonan Maru.

But, the Shonan Maru No 2 followed the Steve Irwin without the French's permission, Sea Shepherd said.

The Sea Shepherd group said the French base had confirmed that the Japanese ship neither requested nor received permission to enter French waters.

The spokeswoman said the Steve Irwin helicopter then flew back to film the Shonan Maru in its pursuit.

"In response, the crew of the Japanese ship activated their Long Range Acoustical Device (LRAD) at the Sea Shepherd helicopter," she said.

"LRAD is a military class weapon."

Helicopter pilot Chris Aultman said activating the weapon was extremely irresponsible.

"That device can cause nausea and disorientation and the use of it against an aircraft is extremely dangerous," he said.

The Sea Shepherd helicopter returned to the Steve Irwin for safety, at which point the Shonan Maru increased speed and aimed their water canons at the helicopter on the landing pad, the spokeswoman said.

Steve Irwin Captain Paul Watson said the situation was now very dangerous.

"We have deliberately led the Japanese ship into thick ice in order to lose them in the ice," he said.

"The icebergs could easily damage either vessel."

Sea Shepherd said had reported the incident to the French authorities adding that so far the Steve Irwin ship was undamaged but that the pursuit continued.
Børge Svanstrøm Amundsen

"Atlas was permitted the opinion that he was at liberty, if he wished, to drop the Earth and creep away; but this opinion was all that he was permitted" - Franz Kafka
Brukerens avatar
QIQrrr
 
Innlegg: 4439
Registrert: 20 Mai 2004, 23:33

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg André Risnes 06 Jan 2010, 13:26

Japanese ship sinks whale protest boat Ady Gil

The high-tech stealth boat Ady Gil was cut in half and sunk by a Japanese security vessel in Antarctic waters today, dramatically upping the stakes in the annual struggle between whalers and protesters.

[...]

The ICR said the Ady Gil came "within collision distance" directly in front of the Nisshin Maru bow and repeatedly deployed a rope from its stern "to entangle the Japanese vessel's rudder and propeller".
André Risnes
 
Innlegg: 258
Registrert: 27 Mai 2006, 12:33

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg nico 06 Jan 2010, 17:22

Så Ady Gil er ute av bildet, men for et par dager siden ble det kjent at Sea Shepherd har satt inn enda en båt, og den kommer nok ikke til å bli senket med det første. Etter en $5.000.000 donasjon har de satt inn den norskbygd hvalskuta og isbryteren Bob Barker, oppkalt etter donoren. Dette har vært holdt hemmelig en stund, men Sea Shepherd hadde en flåte på 3 skip og 2 helikoptere i sørishavet, men den ene båten er nå blitt pinneved. Her er video av kollisjonen som ødela Ady Gil.Interview med Paul Watson
You can't put an "I wish" over an "It is"

- Leonard Peikoff
nico
 
Innlegg: 528
Registrert: 20 Apr 2007, 00:14
Bosted: Oslo

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg nico 14 Apr 2010, 23:05

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8616884.stm

Japan annual whale hunt 'halved by activists'

Bilde

Japan's whaling fleet has revealed how much anti-whaling activists disrupted the annual hunt off Antarctica.

The ships have returned to port with just over half as many whales - 507 - as they had set out to catch.

Whalers said they were angry, and blamed what they described as "violent interference" from the anti-whaling Sea Shepherd Conservation Society.

Clashes at sea between Sea Shepherd and the whaling ships paralysed the hunt for 31 days.

The last ship of the whaling fleet to return home sailed into Tokyo bay, with much of the hunt's catch in her hold.

The whalers had set out late last year to kill nearly 1,000 whales in the waters off Antarctica, but they caught 506 minke whales and one fin whale.

It is the smallest catch for years.

One of the Sea Shepherd activists, Peter Bethune, is awaiting trial in Japan after boarding a harpoon ship and trying to perform a citizen's arrest on her captain.

Prosecutors have charged him with five crimes. If convicted he could go to prison.

Commercial whaling has been banned worldwide since 1986 but Japan justifies its annual hunt as scientific research.

Meat not used for study ends up in restaurants and shops.
You can't put an "I wish" over an "It is"

- Leonard Peikoff
nico
 
Innlegg: 528
Registrert: 20 Apr 2007, 00:14
Bosted: Oslo

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg QIQrrr 30 Apr 2010, 06:01

The Herald Sun, April 30, 2010: Japan plans to seek an international arrest warrant against anti-whaling Sea Shepherd chief Paul Watson over tense high-seas clashes, broadcaster NHK says. The Japan Coast Guard has obtained an arrest warrant in Tokyo against the Canadian national for allegedly instructing members of his militant environmental group to obstruct Japan's whaling mission. Japan will seek his arrest through the International Criminal Police Organisation (Interpol), NHK said - Japan to seek arrest of anti-whaling Sea Shepherd chief Paul Watson
Børge Svanstrøm Amundsen

"Atlas was permitted the opinion that he was at liberty, if he wished, to drop the Earth and creep away; but this opinion was all that he was permitted" - Franz Kafka
Brukerens avatar
QIQrrr
 
Innlegg: 4439
Registrert: 20 Mai 2004, 23:33

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg QIQrrr 18 Sep 2010, 00:18

STRATFORs visepresident Fred Burton har mottatt følgende interessante spørsmål: Are violent conservation groups such as the Sea Shepard considered a threat to National Security? - her er svaret:

Børge Svanstrøm Amundsen

"Atlas was permitted the opinion that he was at liberty, if he wished, to drop the Earth and creep away; but this opinion was all that he was permitted" - Franz Kafka
Brukerens avatar
QIQrrr
 
Innlegg: 4439
Registrert: 20 Mai 2004, 23:33

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg nico 18 Nov 2010, 14:52

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artik ... d=10019094

En japansk hvalfanger er frikjent for å ha rent Sea Shepherds skip Ady Gil i senk tidligere i år.

Det finnes ingen beviser for at hvalfangstskipet Shonan Maru II med vilje forårsaket kollisjonen med Ady Gil, og det finnes heller ikke beviser for det motsatte, konkluderer New Zealands sjøfartsdirektorat Maritime.

VGTV:Se Sea Shepherds dramatiske video

VGTV:Se hvalfangernes video av kollisjonen

Kollisjonen var foranlediget av svikt på begge sider, skriver Maritime i sin rapport om saken. Maritime gjør det samtidig klart at verken hvalfangerne eller miljøverne i Sea Shepherd utviste godt sjømannskap.

- Denne rapporten er en påminnelse til alle skipsførere om å følge etablerte regler for sikker sjøfart og aktivt unngå risiko for kollisjon, sier Maritimes direktør Catherine Taylor.
De to skipene kolliderte i farvannene ved Antarktis den 6. januar i år, og Sea Shepherd har siden beskyldt hvalfangerne for å kjøre inn i Ady Gil med vilje.

De militante miljøvernerne fulgte etter Shonan Maru II for å forsøke å forhindre hvalfangsten.


Sea Shepherd har anskaffet enda en ny båt til årets hvalkrig, "The Ocean Adventurer", som erstatter Ady Gil som ble knust under fjorårets sesong.
Bilde
Bilde

Årets aksjon starter om et par uker og heter "Operation No Compromise"

http://www.seashepherd.org/news-and-med ... 116-1.html
The Countdown is On for Operation No Compromise!

Final preparations are being made to launch our 7th Antarctic Whale Defense Campaign, Operation No Compromise. In the first week of December, our ships will depart from Tasmania, bound for the frigid Southern Ocean Whale Sanctuary and the rugged desolate coast of Antarctica. Once again, Sea Shepherd Founder and President Captain Paul Watson will be leading this campaign with a crew of passionate, courageous volunteers from around the world.

Last season, we were able to save more whales than the Japanese whalers were able to kill. Five hundred and twenty-eight (528) whales are alive and swimming in the sea because caring people from around the world enabled us to intervene by supporting our ships and crews.

With three ships, we will once again be able to track and intervene against the poachers in the Southern Ocean for the entire season. Our goal is to save more whales this coming season than we did during the last season and to shut down whaling in the Southern Ocean permanently.

You can be a part of our efforts! Please check out all the happenings at our new Operation No Compromise website and send your support today.
nico
 
Innlegg: 528
Registrert: 20 Apr 2007, 00:14
Bosted: Oslo

Re: Paul Watson's misantropi

Innlegg QIQrrr 03 Okt 2011, 06:26

The Australian, October 3, 2011: Radical anti-whaling operation Sea Shepherd is promising dramatic attacks against Japanese whalers in coming months, with volunteers warning they're prepared to die for the cause. The group has announced "Operation Divine Wind" against the Japanese whalers, who plan to begin their annual hunt in the Southern Ocean in December. The name translates to the Japanese word kamikaze, the name given to World War II pilots sent on suicide missions - Sea Shepherd promises new attacks
Børge Svanstrøm Amundsen

"Atlas was permitted the opinion that he was at liberty, if he wished, to drop the Earth and creep away; but this opinion was all that he was permitted" - Franz Kafka
Brukerens avatar
QIQrrr
 
Innlegg: 4439
Registrert: 20 Mai 2004, 23:33

Neste

Gå til Andre ideologier

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 0 gjester

cron